مهاجرت به آلمان یکی از اهداف افرادی است که قاره همیشه سبز اروپا را برای زندگی انتخاب کردهاند. آلمان کشوری با تاریخ غنی است که نقطه سرآغاز دو جنگ بزرگ تاریخ یعنی جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم بوده. آلمان در زمینه نوآوری و صنعت حرفهای زیادی برای گفتن دارد. به همین دلیل افرادی که میخواهند در شرکتهای رده بالای جهان مشغول به کار شوند مهاجرت به آلمان را در برنامههای زندگی خود قرار میدهند.
آلمان به عنوان پنجمین کشور پیشرفته جهان شناخته میشود و این امر در جذب شدن مهاجران به سمت این کشور اروپایی بیتأثیر نیست. آلمان یک اقتصاد قدرتمند دارد و در زمینه آموزش نیز برخی از دانشگاههای رده بالای جهان در این کشور واقع شدهاند.
فرصتهای شغلی مناسب متعددی در آلمان وجود دارد و افرادی که به دنبال استخدام در یک شرکت معتبر بین المللی هستند نیز به این دلیل کشور آلمان را برای مهاجرت و ادامه زندگی انتخاب میکنند.
سالانه افراد زیادی از کشورهای مختلف جهان به آلمان مهاجرت میکنند. برای ادامه زندگی در آلمان و اخذ اقامت آلمان باید حتماً یکی از شرایطی که برای اخذ ویزای این کشور برای اتباع خارجی در نظر گرفته شده است را داشته باشید. در اینجا مواردی که میتوان از طریق آنها ویزای آلمان را دریافت کرد ارائه شده است.
- مهاجرت به آلمان برای ادامه تحصیل
- مهاجرت به آلمان برای اشتغال در این کشور
- مهاجرت به آلمان برای کارآفرینی و سرمایهگذاری در این کشور
- مهاجرت به کشور آلمان برای دیدار اعضای خانواده
- مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند آلمانی
- مهاجرت آلمان از طریق روابط خویشاوندی
- مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
در این مقاله درباره روشهای مهاجرت به آلمان و چگونگی انجام این کار صحبت خواهیم کرد. اگر اخذ اقامت آلمان را در برنامههای زندگیتان گنجاندهاید، با ما همراه شوید و این مقاله را به عنوان یک راهنمای جامع مطالعه نمایید.
برای کسب اطلاعات در رابطه با نحوه اخذ ویزای تضمینی آلمان پیشنهاد میکنیم مقاله رو به رو را که با رنگ صورتی مشخص شده است مطالعه نمایید —–>>> اخذ ویزای شینگن
[fusion_separator style_type=”default” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”” top_margin=”” bottom_margin=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center”][/fusion_separator]
مقررات کلی برای مهاجرت به آلمان
با وجود این که روشهای مختلفی برای مهاجرت به کشور آلمان وجود دارد و هر یک از این روشها نیز شرایط بخصوصی دارند، اما برای تمام مهاجرین آلمان یک سری قوانین به صورت پیش فرض وجود دارد و تمام افرادی که میخواهند به این کشور فوق پیشرفته مهاجرت کنند باید این شرایط را داشته باشند.
اثبات توانایی مالی برای زندگی در آلمان
با هر هدفی که مهاجرت به آلمان را انجام میدهید قوانین خاصی برای تأمین هزینههای شخصی زندگی در این کشور برای شما وجود دارد. آستانه مالی تعیین شده برای مهاجرانی که دانشجو هستند و کمک هزینه دانشگاه را دارند با افرادی که به عنوان یک کارآفرین یا جویای کار به آلمان مهاجرت میکنند متفاوت است.
اما این قانون برای تمام افرادی که میخواهند در آلمان زندگی کنند وجود دارد که باید بتوانند هزینههای زندگی در یک کشور اروپایی به نسبت گران را تأمین کنند. برای اثبات توانایی مالی باید مدارک لازم را هنگام اخذ ویزای آلمان به سفارت این کشور ارائه کنید.
این موضوع برای افرادی که در پی فرصتهای شغلی توانستهاند با یکی از شرکتهای آلمانی به توافق برسند و برای استخدام در شرکت مورد نظر وارد این کشور میشوند نیز صدق میکند. با توجه به این که حداقل یک ماه طول میکشد تا نیروی استخدام شده در شرکت آلمانی حقوق دریافت کند، بنابراین متقاضی باید به اندازه یا تا چند ماه بتواند هزینههای زندگی در کشور آلمان را برای خود و خانوادهاش شخصاً تأمین کند.
مهاجرین باید بیمه درمانی کشور آلمان را داشته باشند.
یکی از پیش شرطهایی که افرادی که مهاجرت به آلمان را در برنامههایشان دارند باید به آن توجه داشته باشد، دارا بودن بیمه درمانی این کشور برای استفاده از خدمات درمانی در موقع نیاز است. توصیه میشود که مهاجرین بیمه آلمان را دریافت کنند، زیرا اطمینانی وجود ندارد که مقامات آلمانی بیمه درمانی صادر شده توسط کشورهای دیگر را پذیرش کنند.
مسلط بودن به زبان آلمانی
درست است که زبان انگلیسی یک زبان بین المللی است و با داشتن نمره زبان آیلتس بالای 6.5 نیز میتوانید ویزای آلمان را دریافت کنید، اما برای زندگی در کشور آلمان دانستن زبان آلمانی یکی از ضروریات به حساب میآید.
مهارت زبان آلمانی به سه بخش A، B و C تقسیم میشود. سطح بیسیک یا پایه که A1 / A2 است، سطح متوسط رو به بالا که B1 / B2 است و سطح عالی که C1 / C2 که به عنوان گرید عالی یا پیشرفته در زبان آلمانی شناخته میشود.
برای این که بتوانید اقامت کشور آلمان را دریافت کنید باید مدرک زبانی با گرید B1 / B2 را ارائه کنید. توجه داشته باشید، برای این که بتوانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید شاید ضرورت پیدا کند که گواهی زبان C1 یا C2 را ارائه کنید.
اگر به زبان آلمانی مسلط باشید، راحتتر میتوانید در این کشور مشغول به کار شوید و اقامت آلمان را دریافت کنید.
ویزای آلمان را برای مهاجرت به آلمان تهیه کنید.
همان طور که هر کشوری برای ورود به خاکش قوانین خاصی را در نظر گرفته است، برای وارد شدن به خاک آلمان نیز باید ویزای این کشور را ارائه کنید. تنها افرادی که در کشورهای عضو پیمان شنگن ساکن هستند، امکان ورود بدون ویزا به خاک آلمان را خواهند داشت. در صورتی که در کشورهای غیر از کشورهای عضو پیمان شنگن ساکن هستید، باید یکی از ویزاهای زیر را برای این که بتوانید وارد آلمان شوید دریافت کنید.
- ویزای گردشگری یا ویزای ویزیتور آلمان
- ویزای بیزینس یا تجاری آلمان
- ویزای شغلی آلمان
- ویزای تحصیلی آلمان
- ویزای کارآموزی در آلمان
- ویزای سرمایهگذاری در آلمان
- ویزای ازدواج با شهروند آلمانی
مهاجرت به آلمان برای استخدام در شرکتهای این کشور
آلمان کشوری است که به عنوان یکی از مهمترین قطبهای صنعتی در جهان شناخته میشود. پیشرفت دانش در این کشور حد و مرز نمیشناسند و شرکتهای آلمانی هر روز به دستاوردهای جدیدی برای شگفت زده کردن جهانیان دست پیدا میکنند.
با توجه به این که آلمان دارای شرکتهای تجاری بسیار است، یکی از فرصتهایی که برای مهاجرت به این کشور مورد توجه متخصصین قرار میگیرد، استخدام در شرکتهای رده بالای آلمانی است.
آلمان به شدت با کمبود نیروی کار مواجه است و دولت این کشور شرکتهای آلمانی را تشویق به جذب مهاجرین خارجی که متخصص هستند میکنند.
قوانین سختگیرانه آلمان که برای دیگر مهاجران وجود دارد برای مهاجرت به آلمان از طریق استخدام در شرکتهای آلمانی بسیار انعطاف پذیر است. به همین دلیل افرادی که این روش را برای اخذ اقامت آلمان انتخاب میکنند بدون این که در صف انتظار دریافت ویزا بمانند میتوانند به کشور آلمان مهاجرت کرده و زندگی جدیدشان را در این کشور پیشرفته و متمدن اروپایی آغاز کنند.
برای اخذ اقامت آلمان از طریق کار در این کشور سه راه پیش روی شما وجود دارد.
- به دنبال کاری باشید که اتباع خارجی میتوانند آن شغل را دریافت کنند.
- از طریق ویزای کاری آلمان به این کشور مهاجرت کنید.
- به آلمان سفر کنید و اجازه اقامت کاری در این کشور را درخواست کنید.
شرایط استخدام در شرکتهای آلمانی
برای مهاجرت به آلمان از طریق استخدام در شرکتهای این کشور کارفرما و نیروی کار باید مواردی را به دولت این کشور اثبات کنند. در اینجا به این موارد اشاره شده است تا با دید بازتری بتوانید درباره استخدام در شرکتهای آلمانی و کار در آلمان تصمیم گیری کنید.
مواردی که کارفرما باید آنها را رعایت کند
- کارفرمای آلمانی برای استخدام یک نیروی خارجی باید ثابت کند که نیروی کار متخصص در کشور آلمان و اروپا در زمینه مورد نظر کم است و شرکت نیاز به یک نیروی توانمند در این زمینه حتی اگر تابعیت خارجی داشته باشد دارد.
- کارمند خارجی استخدام شده باید از لحاظ حقوق و دستمزد در شرایط مشابهی با پرسنل آلمان قرار داشته باشد و شرکت آلمانی به دلیل این که نیروی خارجی استخدام کرده، دستمزد غیر قابل قبولی برای وی در نظر نگیرد.
- کارفرما هنگام استخدام نیرو باید تمام شرایط و ضوابط استخدام نیروی خارجی که توسط دولت آلمان تصویب شده را رعایت کند.
برای اطلاع از اولین وقت سفارت آلمان میتوانید مقاله وقت سفارت آلمان را مطالعه نمایید
مواردی که نیروی کار باید به آنها توجه داشته باشد.
- به محض این که شما در یک شرکت آلمانی مشغول به کار شوید میتوانید نسبت به اخذ اقامت موقت این کشور اقدام نمایید. با توجه به این که هر شرکت برای کار با نیروهای خودش یک قرارداد تنظیم میکند، ممکن است شرکت پس از اتمام قراردارد دیگر نیاز به نیرو نداشته باشد. این موضوع قبل از اتمام قرار داد به کارمند استخدام شده اطلاع داده میشود و وی میتواند با دریافت شغل جدید، از طریق شرکت دوم نسبت به تمدید ویزای کاری خود و اقامت موقت در آلمان اقدام کند. پس از تمدید 5 ساله اقامت موقت کاری خود میتوانید نسبت به اخذ اقامت دائم آلمان اقدام کنید.
- توجه داشته باشید که شرکتهای آلمانی به دنبال نیروی کار متخصص و کارآزموده هستند؛ بنابراین اگر در یک شغل مبتدی هستید یا تخصص قابل توجهی ندارید، این روش را برای مهاجرت به آلمان انتخاب نکنید؛ زیرا مسیر سختی پیش روی شما وجود خواهد داشت و ممکن است هرگز نتوانید ویزای کاری آلمان را دریافت کنید یا تمدید ویزای کاری دریافت شده برایتان غیرممکن شود.
اگر میخواهید مهاجرت به آلمان را از طریق ویزای کاری آلمان انجام دهید، به شما پیشنهاد میکنیم از مشاورین متخصص تهران ویزا که در این زمینه از تجربه بالایی برخوردار هستند کمک بگیرید. تا بتوانید شغل مورد علاقهتان را سریعتر در آلمان پیدا کنید و اقامت این کشور را دریافت کنید.
مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی آلمان
بسیاری از مردم نمیدانند که دولت آلمان امکان تحصیل رایگان در این کشور را ارائه میدهد. اگر مهاجرت به آلمان را برای تحصیل در دانشگاههای این کشور انجام میدهید میتوانید از امکاناتی که دولت این کشور برای تحصیل رایگان در آلمان در نظر گرفته استفاده کنید.
برخلاف کشورهایی مانند آمریکا که هزینه تحصیل در آنها بسیار بالا است، دانشجویانی که در دانشگاههای آلمان پذیرفته میشوند هزینه بسیار کمی را برای تحصیل پرداخت میکنند. با وجود کم بودن این هزینهها، تحصیل در آلمان عملاً رایگان خواهد بود و به راحتی میتوانید در مقاطع تحصیلی مختلف در این کشور مشغول به تحصیل شوید.
با توجه به کم هزینه بودن تحصیل در آلمان، این کشور به عنوان یکی از بهترین کشورهای ارائه دهنده خدمات آموزشی در جهان شناخته میشود و افراد زیادی از سر تا سر جهان برای تحصیل در دانشگاههای آلمان اقدام میکنند.
برای مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در دانشگاههای این کشور باید ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنید. ویزای تحصیلی آلمان برای مدت زمان مشخصی اعتبار دارد. پس از به پایان رسیدن تحصیلات متقاضی، فرصتی برای پیدا کردن شغل در آلمان برای وی در نظر گرفته میشود.
پس از پیدا کردن شغل، نوع ویزا به ویزای کاری تغییر میکند. بررسیهای انجام شده نشان دهنده این هستند که بیش از 54% دانشجویان پس از اتمام تحصیلاتشان در آلمان میمانند و اقامت این کشور را اخذ میکنند.
تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان
برای این که بتوانید از همان ابتدای دوران تحصیلتان وارد دانشگاههای کشور آلمان شوید و با این هدف قصد مهاجرت به آلمان را دارید، باید در اولین قدم نسبت به دریافت مدرک زبان آلمانی اقدام کنید. دانشگاههای آلمان برای مقطع کارشناسی از متقاضیان میخواهند که مدرک زبان B1 را ارائه کنند.
به همراه این مدرک باید گواهی پایان 12 ساله تحصیلی را نیز به دانشگاه ارائه کنید. طول مدت زمان تحصیل در این مقطع 4 تا 5 سال است. پس از آن متقاضی میتواند جذب بازار کار شود یا جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر اقدام کند.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان
برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان میتوانید مدرک زبان B1 آلمانی یا مدرک آیلتس با نمره بالای 6.5 را ارائه کنید. دانشگاههای این کشور برای مقطع کارشناسی ارشد 2 تا 3 سال را در نظر گرفتهاند. برای پذیرفته شدن در این مقطع باید گواهی پایان دوره کارشناسی مورد پذیرش برای دانشگاههای آلمان را نیز ارائه کنید.
دانشجویانی که در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد ادامه تحصیل میدهند و برای مهاجرت به آلمان این گزینه را انتخاب کردهاند، این امکان برایشان فراهم شده که 20 ساعت در هفته را در محیط بیرون مشغول به کار شوند.
این فرصت کاری برای آشنایی بیشتر دانشجو با فرهنگ و مردم کشور آلمان در نظر گرفته شده و وی میتواند از این طریق هم کشور آلمان را برای مهاجرت به آلمان برای همیشه بشناسند و هم بخشی از هزینههای لازم برای زندگیاش را از این طریق تأمین کند.
تحصیل در آلمان در مقطع دکتری در آلمان
بیشتر دانشجویانی که به کشور آلمان مهاجرت میکنند، قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را در یکی از دانشگاههای رده بالای این کشور دارند. برای تحصیل در آلمان در مقطع دکتری باید نمره زبان آیلتس شما بالای 6.5 باشد و رزومه قابل قبولی از کارهای پژوهشی که تا آن زمان انجام دادهاید را ارائه کنید.
توصیه نامههای اساتید و مدرک تحصیلی ارشد به همراه ترجمه آن از دیگر مواردی هستند که باید به دانشگاه ارائه کنید. همچنین برای پذیرفته شدن در دانشگاههای این کشور باید نامهای نیز برای انگیزه تحصیل در مقطع دکتری داشته باشید.
دولت آلمان بورسیهای برای دانشجویان مقطع دکتری در نظر گرفته است. مبلغ این بورسیه برای تأمین هزینههای زندگی دانشجو در دوران 4 تا 5 ساله دکتری کفایت میکند. به همین دلیل افرادی که به تحصیل علاقهمند هستند با مهاجرت به آلمان جهت تحصیل در مقطع دکتری، این امکان برایشان فراهم خواهد شد که به رؤیاهایشان جامه عمل بپوشانند.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایهگذاری به عنوان کارآفرین
یکی از روشهای مهاجرت به آلمان کارآفرینی در این کشور صنعتی قدرتمند است. اگر شما سرمایه قابل توجهی دارید و میخواهید نسبت به تأسیس شرکت در آلمان اقدام کنید، باید بدانید که دروازههای تجارت با کشورهای پیشرفته جهان با احداث این کسب و کار به روی شما باز خواهد شد.
افرادی که با سرمایه قابل توجهی به آلمان مهاجرت میکنند و از بین گزینههای مختلف سرمایهگذاری در آلمان، تأسیس شرکت در این کشور را در نظر دارند، راحتترین راه را برای مهاجرت به آلمان و اخذ تابعیت این کشور انتخاب کردهاند. با ثبت شرکت در آلمان میتوانید از فرصتهای شغلی متعددی که در این کشور وجود دارد استفاده کنید و کسب و کار و تجارتتان را رونق ببخشید.
در زمان نوشتن این مقاله مبلغی که یک سرمایهگذار برای کارآفرینی در آلمان باید مد نظر داشته باشد بیشتر از 250 هزار یورو است. برای کارآفرینی در آلمان علاوه بر تأمین این مبلغ باید ویزای سرمایهگذاری و کارآفرینی در آلمان را نیز دریافت کنید تا بتوانید وارد خاک این کشور اروپایی شوید.
برای دریافت ویزای سرمایهگذاری و کارآفرینی در آلمان باید شرایط زیر را داشته باشید:
- کارآفرین باید ثابت کند که سرمایه لازم را برای کارآفرینی در آلمان دارد.
- کارآفرین باید ثابت کند که سرمایهگذاری انجام شده به اقتصاد آلمان کمک خواهد کرد.
- کارآفرین باید ثابت کند سرمایهگذاری در حیطه مورد نظر در کشور آلمان مورد نیاز است.
اگر بتوانید کسب و کارتان را به مدت سه سال در کشور آلمان حفظ کنید و یک کارآفرین موفق باشید، پس از سه سال میتوانید اقامت دائم آلمان را به دست بیاورید. با مهاجرت به آلمان و دریافت ویزای دائم این کشور در هر زمان که بخواهید میتوانید وارد خاک این کشور شده یا از آن خارج شوید و به کشورهای دیگر سفر کنید.
مشاورین تهران ویزا برای ارائه راهکارهای کاربردی جهت سرمایهگذاری در آلمان در کنار شما هستند با راهنمایی این افراد، مسیر مهاجرت به آلمان از طریق سرمایهگذاری برایتان هموارتر از آنچه تصور میکردهاید خواهد بود.
مهاجرت به آلمان از طریق روابط خویشاوندی
دولت آلمان مانند دیگر کشورهای جهان این امکان را برای شهروندان آلمان فراهم کرده که از طریق روابط خویشاوندی برای اعضای خانواده خود نسبت به اخذ ویزای آلمان و دریافت اقامت این کشور اقدام کنند.
اگر پدر یا مادر خانواده به تنهایی برای کار و… به آلمان مهاجرت کرده باشد و موفق به اخذ اقامت آلمان شده باشد. این امکان برای همسر و فرزندان زیر 16 سال وی وجود خواهد داشت که از طریق رابطه خویشاوندی مهاجرت به آلمان را انجام دهند و به پدر یا مادر خانواده در این کشور بپیوندند.
برای اخذ اقامت آلمان از طریق رابطه خویشاوندی باید متقاضی گواهی ازدواجش را ارائه کند. همچنین ارائه گواهی تولد فرزندان و مدارک شناسایی آنها برای اخذ تابعیت آلمان از طریق خویشاوندی ضروری خواهد بود.
فرزندانی که زیر 16 سال داشته باشند برای پیوستن به پدر یا مادرشان در کشور آلمان نیاز به مدرک زبان آلمانی نخواهند داشت؛ زیرا دولت معتقد است کودکان در یادگیری زبان مستعد هستند و در سریعترین زمان ممکن میتوانند به زبان آلمانی تسلط پیدا کنند؛ اما برای فرزندان بالای 16 سال که میخواهند از طریق رابطه خویشاوندی مهاجرت به آلمان را انجام دهند، ارائه مدرک زبان آلمانی متوسط ضروری خواهد بود.
فردی که میخواهند از طریق همسرش مهاجرت به آلمان را انجام دهد نیز باید گواهی زبان آلمانی A1 را ارائه کند. این گواهی نشان میدهد که فرد حداقل دانش لازم درباره زبان آلمانی را دارد و هنگام زندگی در این کشور با مشکل کمتری مواجه خواهد شد.
از جمله روابط خویشاوندی که از طریق آن میتوان ویزای کشور آلمان و اقامت آلمان را دریافت کرد میتوان به ازدواج با یک فرد آلمانی اشاره کرد. برای این که بتوانید اقامت آلمان را پس از ازدواج با یک فرد که تابعیت آلمان را دارد دریافت کند، باید صوری نبودن ازدواج را به قانون گذاران این کشور اثبات کنید.
فردی که میخواهد با یک آلمانی ازدواج کند باید مدرک زبان آلمانی A1 را ارائه کند. برای اخذ تابعیت دائم آلمان باید سه سال از ازدواج زوجین گذشته باشد. قبل از این سه سال در هر سال اقامت زوج یا زوجه به صورت موقت تمدید خواهد شد و نمیتواند تابعیت دائم آلمان را داشته باشد.
برای مهاجرت به آلمان از طریق رابطه خویشاوندی میتوانید از مشاورین متخصص تهران ویزا کمک بگیرید. مشاورین این شرکت در زمینه دریافت اقامت آلمان از طریق ویزای خویشاوندی متخصص هستند و شما را در سریعترین زمان ممکن به عزیزانتان که در این کشور ساکن هستند میرسانند.
مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
با توجه به این که کشور آلمان یک کشور مهاجرپذیر اروپایی است، افراد زیادی برای این که وارد خاک آلمان شوند روش پناهندگی را انتخاب میکنند. مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی یک دریچه به سوی آیندهای نامعلوم پیش روی فرد باز میکند.
افرادی که به عنوان پناهنده وارد آلمان میشوند باید مدتی در کمپهای پناهندگی بمانند تا پرونده آنها مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت دارا بودن شرایط پناهندگی اقامت آلمان به این افراد داده خواهد شد.
مشاورین و وکلای ما برای اخذ ویزا و اقامت آلمان در کنار شما خواهند بود تا با بهترین و کم هزینه ترین روش ویزا شما را اخذ نموده و شرایط را برای اقامت دائم شما هموار سازند.
سلام وقت بخیر ببخشید من اتباع هستم ولی دعوت نانه از آلمان دارم چون سفارت بسته بود اومدم ایران الان شرایط رو برای من خیلی سخت کردن این دعوت نانه سومم هست که وقتش تموم میشه برای مصاحبه به ثبت نام کردم اما نمیدومم که چقدر زمان میبره تا وقت بدن چون من دخترم وتنها ایران هستم نمیدونم که چه کنم میشه لطفا بهم کمک کنید
سلام.وقت بخیر .
در مورد میشه راهنمایی بفرمایید؟
با سلام ، آذر ماه مداركم رو كامل تحويل vfs دادم براي توريستي يونان(دعوتنامه و.. هم نداشتم) ريجكت زدن، الان با دعوتنامه يكي از دوستانم از نروژ قصد گرفتن ويزاي توريستي نروژ دارم، بنظرتون با اينكه دوستم دعوتنامه فرستاده و اينكه دو ماهه پيش از يونان موفق نشدم امكان ويزا شدنم از سفارت نروژ هست، ممنونم
وقت بخبر ریجکت میشید دوباره
سلام وقتتون بخیر
من از طرف یکی از دوستانم دعوتنامه دارم از المان میخواستم بدونم ایا اسکن دعوتنامه معتبر و قابل قبول برای سفارت المان هست یا باید حتما اصل دعوتنامه باشه؟و اینکه چطور میتونم خیلی سریع نوبت سفارت بگیرم قبل ازینکه تاریخ دعوتنامم تموم بشه؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام، آیا لگال کردن مدرک تحصیلی اجباری هست؟ درحال حاضر ترجمه رسمی آلمانی با تاییدیه امور خارجه و دادگستری رو دارم، آیا اگر بدون بلوکارت بخوام ویزا بگیرم، بدون لگال کردن مدارک و بدون تاییدیه آنابین، ویزامتریک کارم رو راه میندازه؟ ممنون
بله اجباری هست
عنوان موضوع: مشاوره و کمک در پروسه برای ویزای پیوست آلمان
سلام وقت بخیر،
علی هلیل هستم از المان برای شما پیام می فرستم.. تابعییت آلمان را دارم و در آلمان کار و سکونت می کنم. من و همسرم که در یزد ساکن هستند پارسال در تاریخ ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ (12.05.2021) با هم ازدواج کردیم. در تاریخ 18.07.2021 همسرم وقت مصاحبه سفارت آلمان داشتند.که ایشان ترجمه و اصل مدارکی مثل شناسنامه ها، سند ازدواج و فرم پر شده تقاضای ویزا (Antragsformular VIDEX) و دیگر مدارک را که لازم بود به سفارت آلمان با خود بردند ولی چون زبان آلمانی اش به اندازه کافی نبود آن خانم کنسول سفارت آلمان در همان مصاحبه به همسرم گفتند که او مدارکش و همچنین پاسپورتش را در سفارت نگهداری می کند تا همسرم مدرک قبولی آزمون A1 را برای ایشان بفرستد. متاسفانه از آنجایی که موسسه های زبان مثل گوته و انجمن فرهنگی اتریش و دیگر موسسات متقاضی زیاد داشتند همسرم نتوانست به موقع در آزمون A1 شرکت کند.
از طرفی اعتبار پاسپورت همسرم تا تاریخ 29.12.2021 بود. در سفر اخیرم که در تاریخ 02.10.2021 به مدت چهار هفته به ایران داشتم حضوری به سفارت المان در تهران مراجعه کردم و بلافاصله طی نامه ایی بزبان آلمانی به کنسول سفارت آلمان از ایشان تقاضا کردم که خواهشا پاسپورت همسرم را پس بدهند تا آن را تمدید کنم چون طبق قوانین ایران تمدید پاسپورت همسرفقط با حضور مرد یا وکالت مرد میسر می باشد و از این فرصت که من فعلا در ایران هستم می شود استفاده کرد تا برای تمدید پاسپورت همسرم اقدام کنم. سفارت آلمان هم پاسپورت همسرم را بلافاصله به من پس دادند و همین طور در آن نوشته از کنسول تقاضا کردم که با توجه به شرایط همسرم اگر امکانش هست به همسرم ویزای پیوست بدهند و همسرم در مقابل تعهد کتبی میدهد که بعد از صدور ویزای پیوست و آمدن ایشان به آلمان او می تواند در آلمان این امتحان آزمون A1 را بدهد. چون فعلا بخاطر اوضاع بد کرونا در ایران و همچنین متقاضی زیاد آزمون A1 از موسسات امکانش بزودی میسر نیست که این امتحان را بدهد.
اینجا قابل ذکر هست که در یزد موسساتی وجود ندارد که بتوان زبان آلمانی را فراگرفت. و اوضاع اینترنت در یزد خیلی بد هست.و شرکت در کلاس های زبان آلماتی فقط بصورت آنلابن با مشکلات زیادی میسر هست همین طور قابل ذکر هست و می دانید که طبق اطلاعاتی که در سایت سفارت آلمان آمده هست در صورت فراهم نبودن امکانات برای فراگیری زبان برای متقاضی مثلا بخاطر اوضاع کرونا و غیره در صورت اثبات این شرایط ویزای پیوست برای متقاضی صادر می شود. و همچنین بعد از گذشت یک سال یا کمتر اگر پیشرفتی در زبان برای متقاضی نباشد به هر حال ویزای پیوست صادر خواهد شد.
چند روز بعد کنسول سفارت به همسرم در یزد زنگ زدند و با همسرم صجبت کردند ولی متاسفانه چون در آن زمان همسرم طبق تشخیص دکتر دچار یک بیماری غدوی مغزی شده بود و خیلی ناراحت و حال ش گرفته شده بود با آن کنسول سفارت با بی حوصله گی جواب داد و …و… .
چند روز بعد از آن صحبت تلفنی کنسول سفارت با همسرم، یک کارمند ویزامتریک به همسرم زنگ زدند و گفتند که بیایید به دفتر ویزا متریک چون نامه ایی از سفارت برای ایشان آمده. ما هم فکر کردیم که به احتمال زیاد ویزای همسرم صادر شده. بعد از مراجعه به ویزا متریک، کارمند ویزامتریک تمام مدارک همسرم را همراه نامه ایی از کنسول سفارت به من تحویل دادند. این نامه دو صفحه ایی دارای تاریخ 26.10.2021 و یک شماره می باشد و ترجمه آن بطور خلاصه بشرح زیر می باشد: بخاطر کافی نبودن مدارک، ویزای پیوست رد میشود و متقاضی یک ماه وقت دارد که علیه این ردی ویزای پیوست اعتراض کند.
البته ما از این فرصت یکماهه استفاده نکردیم.و نمی خواستیم که با اعتراض مان مسیله پیچیده تر شود.
بعدها معلوم شد که تشخیص دکتر در مورد غده در سر همسرم اشتباه بوده و ایشان هیچ بیماری ندارند. خلاصه ایشان توانستند بعد از انتظار زیاد در انجمن فرهنگی اطریش ثبت نام کنند و زبان آلمانی در سطح A1 را با نمره ۲ در تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ قبول شوند و در حال حاضر در حال آماده کردن خود برای شرکت در امتحان آزمون A1 که در ۱۸ و ۱۹ شهریور ماه هست می باشد.
بنظر شما الان ایشان باید چکار کنند آیا باید دوباره تقاضای نوبت سفارت کند و خیلی سوال های مبهم دیگر. آیا شما می توانید برای نوبت گرفتن و همچنین برای ویزای پیوست همسرم کاری کنید که این دفعه پروسه ویزای پیوست ایشان به مشکل برنخورد؟
اگر صلاح می دانید که به همسرم بگویم که برای هماهنگی مراحل و قدم های بعدی با شما تماس بگیرد. در ضمن می خواستم بپرسم که آیا خدمات ترجمه و تایید مدارک توسط ویزامتریک را انجام می دهید یا نه؟
من شناسنامه ام را عوض کرده ام و باید دوباره ترجمه و مورد تایید ویزامتریک بشود.البته نمی دانم که مدارک دیگرمان که پارسال ترجمه شده و مورد تایید ویزامتریک هم می باشد آیا دوباره باید ترجمه شوند یا نه.
خواهشا کیس ما را در کانال های اجتماعی انتشار نفرمایید ممنون می شوم.
خوشحال می شوم که بزودی جوابی از شما دریافت کنم.
ببخشید که پیام م خیلی طولانی شد. آروزی روز کاری شادی برایتان دارم. هلیل
halagoftam@yahoo.de
سلام وقت بخیر.من متاهل هستم و یه فرزند ۳ ساله دارم میخوام به المان سفر توریستی داشته باشم به همراه همسر و فرزندم،یک سند ملکی و دو عدد اتومبیل دارم و حدودا ۱۰۰ میلیون حساب بانکی. ایا این مقدار تمکن مالی میتونه منتج به کسب ویزا بشه یانه؟ در ضمن شغل من ازاده جواز کسب یا حقوق کارمندی ندارم اگه بشه کامل راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم.مرسی
خیر کمه